Over Bergpodium

Jezelf op het toneel zetten en daar dan een kunstje doen waar iedereen naar kijkt? Daar moet je heel veel moed voor hebben. Zelf op het podium staan en geïmproviseerde scenes spelen? Daar kun je mijn hulp goed bij gebruiken! Want bij durven begint het. En met de rest help ik iedereen die dat wil. Het is namelijk te leren, dat improviseren. Stapje voor stapje neem ik je mee en laat je ervaren hoe het is om, zonder vooraf afgesproken tekst, mooie scenes op het podium neer te zetten.

Gaandeweg leer je jezelf, je valkuilen en sterke punten beter kennen en leer je ze ook in te zetten. Falen is immers geen probleem bij improviseren. Doe het gewoon en beleef de wildste, mooiste en grappigste momenten met mij op het podium.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ik ben Frank van den Berg en mijn passie voor theater begon al vroeg. Als jongen had ik het genoegen om teksttoneel te spelen in het kleine, hechte dorp waar ik opgroeide. Die vroege ervaringen op het podium wakkerden een diepe liefde voor het theater aan, en inspireerden mij om mijn droom na te jagen. Het was deze passie die mij ertoe bracht om de uitdagende regieopleiding in Utrecht te volgen. Gedurende deze studie legde ik de basis voor mijn carrière en ontwikkelde ik een unieke visie op theatermaken.

Mijn weg leidde van regie naar improvisatietheater, waar ik zowel als speler als trainer mijn vaardigheden uitbreidde. Deze shift bracht een nieuw perspectief op theater, verrijkend zowel mijn begrip als mijn flexibiliteit in verschillende rollen.

Uiteindelijk werd ik ook trainingsacteur, wat mijn aanbod diversifieerde. Dit stelde mij in staat mijn theaterkennis toe te passen in variërende contexten. Mijn motto: “Spelen kan je je hele leven doen én spelen kan je leren!” belichaamt mijn visie op theater als een voortdurende reis van ontdekking en ontwikkeling.

“Movies will make you famous; Television will make you rich; But theatre will make you good.”