Trainingsacteur

Als Trainingsacteur stel ik mij op zoals in het echte leven. Door mijn ruime ervaring met acteren breng ik samen met de cursist levensechte situaties tot leven om daar kostbare lessen uit te trekken. Ik zorg bij iedere scene voor een juiste benadering door belangrijke informatie uit te vragen over de gestelde leerdoelen en de persoonlijke situatie. Trainingsacteur zijn betekent voor mij iets toevoegen in een veilige omgeving. Zo kan iedere cursist persoonlijk oefenen met elk gewenste situatie. Luisteren naar elkaar, met empathie, tot een verhelderend inzicht komen, dat is het doel.

Wat gaan we doen?

1.

Vrijblijvend
contact opnemen

U ziet als trainer wel wat in mij als trainingsacteur, of u bent de drijvende kracht achter uw team en wilt wat leerzame eye openers mogelijk maken? Neem contact op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

2.

Vervolg gesprek

Na dit gesprek maak ik voor u een voorstel waarin ik het besprokene verwerk. Ik benoem de doelen en leg uit hoe ik daarin een belangrijke bijdrage kan leveren.

3.

Afspraak maken traning

U heeft na dit voorstel vast nog vragen en aanvullende opmerkingen. Daar hebben we het dan natuurlijk nog over. Bij wederzijds akkoord prikken we een datum voor deze training.

4.

Afgerond

Vanaf nu ga ik me volledig voorbereiden op de belangrijke dag en kunt u rustig achterover leunen. Wetende dat het qua trainingsacteur wel goed zit, maakt u zich absoluut geen zorgen!

Veelgestelde vragen

Dat vind ik een heel leuk idee! Ik ben als trainingsacteur altijd op zoek naar alle vormen van samenwerking! Dus heb je een invoelende, luisterende en eerlijke trainingsacteur nodig die als het nodig is ook nog kan meedenken over werkvormen? Neem contact op of laat een bericht achter. Tot snel!

In mijn rol als trainingsacteur kijk ik niet naar professioneel of vrijwillig, ik kijk vooral naar de dingen die mensen kunnen helpen. Iedereen die met agressie, psychische aandoeningen of ander afwijkend gedrag te maken heeft kan baat hebben bij een sessie met een trainingsacteur.

Als u mij vraagt als trainingsacteur, krijgt u niet alleen wat u vraagt, maar ook een stuk betrokkenheid bij de cursisten. Ik heb oog voor het persoonlijke en sta in direct contact met trainers en opdrachtgever. Na mijn aandeel moet het voor de cursist makkelijker voelen om de geoefende situatie het hoofd te bieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ik ben Frank van den Berg en mijn passie voor theater begon al vroeg. Als jongen had ik het genoegen om teksttoneel te spelen in het kleine, hechte dorp waar ik opgroeide. Die vroege ervaringen op het podium wakkerden een diepe liefde voor het theater aan, en inspireerden mij om mijn droom na te jagen. Het was deze passie die mij ertoe bracht om de uitdagende regieopleiding in Utrecht te volgen. Gedurende deze studie legde ik de basis voor mijn carrière en ontwikkelde ik een unieke visie op theatermaken.

Mijn weg leidde van regie naar improvisatietheater, waar ik zowel als speler als trainer mijn vaardigheden uitbreidde. Deze shift bracht een nieuw perspectief op theater, verrijkend zowel mijn begrip als mijn flexibiliteit in verschillende rollen.

Uiteindelijk werd ik ook trainingsacteur, wat mijn aanbod diversifieerde. Dit stelde mij in staat mijn theaterkennis toe te passen in variërende contexten. Mijn motto: “Spelen kan je je hele leven doen én spelen kan je leren!” belichaamt mijn visie op theater als een voortdurende reis van ontdekking en ontwikkeling.

“Accepteren van het aanbod heeft mij enorm geholpen.”