Teambuilding

Als teamleider bent u altijd op zoek naar manieren om uw team dichter bij elkaar te brengen. Een team dat elkaar vertrouwt functioneert nou eenmaal op zijn best. Daar is veiligheid die ruimte geeft aan feedback en vooruitgang. Een team heeft regelmatig onderhoud nodig. Na drukke periodes, samenvoegingen en overnames bijvoorbeeld. Maar ook gewoon omdat het leuk is om elkaar op een andere manier te leren kennen. Dat kan bij mij op verschillende manieren. via spel (theatersport, improvisatie games), maar ook door de workshop “Aandacht geven op de werkvloer”. Daarin mogen deelnemers vrijuit spreken over zien en gehoord worden. Welke behoeftes zijn er voor ieder persoonlijk en hoe verschillen die van de collega’s. Via werkvormen die veel gebruikt worden in improvisatie maken deelnemers een reis door het onbekende. Altijd met één belangrijk doel: begrip.

Deze workshop heeft een 100% lachgarantie, maar brengt ook 100% inzicht in eigen handelen, verlangen en verwachtingen. Meer weten? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Wat gaan we doen?

1.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Via dit account neemt u vrijblijvend contact met mij op. Ik hoor graag van u wat ú wilt voor uw team.

2.

Informatieronde

Na deze informatieronde bedenken we samen wat deze teambuilding voor uw team kan betekenen. Wat wilt u het team laten ervaren. Ik bedenkt daar natuurlijk de perfecte oefeningen voor.

3.

Voorstel maken

Ik ga een programma samenstellen aan de hand van het verhaal van uw team. De tijdsduur, groepsgrootte en bedrijfswensen worden daarin altijd meegenomen. Ik doe u een voorstel!

4.

Afronden

Als u akkoord gaat met het voorstel prikken we een datum. Vanaf dat moment ga ik me voorbereiden op een spetterende, dynamische, leerzame training!

Veelgestelde vragen

Een teamtraining kan al vanaf 2 uur. Daarin geef ik uw team een flinke zet in een nieuwe richting. Open ik ogen en laat iedereen hard lachen om elkaar, maar ook om zichzelf! Trainingen vanaf 4 uur (1 dagdeel) zijn ideaal. Daarin zoeken we samen de achterliggende gedachte, vragen we ons af waarom we een keuze maken en benoemen rollen binnen het team.

Vanaf 6 personen is het al goed mogelijk om een interessante workshop te geven. Of het nu alleen gaat om theatersport, improviseren of om de meer doelgerichte workshop “Aandacht geven op de werkvloer”, uw team heeft na een training meer inzichten. Tot 20 personen worden de trainingen en workshops gegeven door mij alleen. Bij grotere teams worden er meerdere ervaren trainers toegevoegd!

Afhankelijk van de groepsgrootte en natuurlijk de duur van de workshop Theatersport. Bij een groep van 6 personen en een duur van 2 uur komen de kosten ongeveer uit op €300,- ex BTW en reiskosten.

Voor een workshop “aandacht op de werkvloer” van 2 uur, voor 6 personen komen de kosten uit op €400,- excl. BTW en reiskosten.

Het verschil tussen de beide workshops is dat een workshop Theatersport een ontspannen manier is om met elkaar ongedwongen te lachen en te spelen. Echt een workshop voor iedereen die zin heeft om lol te maken, te verwonderen, te kijken. Voor families, clubs en buurthuizen uitstekend geschikt.  De workshop “aandacht geven op de werkvloer” speelt weliswaar met dezelfde werkvormen maar gaat daarin duidelijk de kant op van zelfinzicht, meebewegen en de eigen behoeftes in het team. Zeer geschikt voor vaste teams, nieuwe teams, samengestelde teams maar, vooral voor teams die een leuke uitdaging niet uit de weg gaan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ik ben Frank van den Berg en mijn passie voor theater begon al vroeg. Als jongen had ik het genoegen om teksttoneel te spelen in het kleine, hechte dorp waar ik opgroeide. Die vroege ervaringen op het podium wakkerden een diepe liefde voor het theater aan, en inspireerden mij om mijn droom na te jagen. Het was deze passie die mij ertoe bracht om de uitdagende regieopleiding in Utrecht te volgen. Gedurende deze studie legde ik de basis voor mijn carrière en ontwikkelde ik een unieke visie op theatermaken.

Mijn weg leidde van regie naar improvisatietheater, waar ik zowel als speler als trainer mijn vaardigheden uitbreidde. Deze shift bracht een nieuw perspectief op theater, verrijkend zowel mijn begrip als mijn flexibiliteit in verschillende rollen.

Uiteindelijk werd ik ook trainingsacteur, wat mijn aanbod diversifieerde. Dit stelde mij in staat mijn theaterkennis toe te passen in variërende contexten. Mijn motto: “Spelen kan je je hele leven doen én spelen kan je leren!” belichaamt mijn visie op theater als een voortdurende reis van ontdekking en ontwikkeling.

“In een goed team is alles bespreekbaar.”